Missziónk:

Célunk, hogy megtartsuk piacvezető szerepünket Európában a teljes körű Point of Sale és ambient média megoldások területén.


A POS Media 1998-ban alakult és mára Európa legnagyobb kiskereskedelmi média csoportjává vált, amely teljes körű Point of Sale és ambient média megoldásokat nyújt mindazoknak, akik hatékony és innovatív kommunikációs megoldásokat keresnek.

Kizárólagos partnerei vagyunk Európa top 20 kiskereskedelmi láncának, mint például az Ahold, a Carrefour, az Interspar, a Makro és a Tesco. Valamint együtt dolgozunk a cégcsoport tagországainak top 100 hirdetőjével.

Szakembereink 15 év tapasztalatával és a legnagyobb európai kiskereskedelmi láncok támogatásával a hátuk mögött készen állnak arra, hogy testreszabott megoldásokat dolgozzanak ki megrendelőinknek.

POS Media Europe jelenlegi képviselői: POS Media Czech Republic, POS Sevices in Hungary, POS Media Poland, POS Media Slovakia, POS Media Ukraine, POS Media Germany, POS Media Turkey, valamint a stratégiai partnerünk a HighCo Franciaországban, Belgiumban és Spanyolországban.


Navigáció

 

Válassza ki a nyelvet:

[ ^ {&kObsahu} ^ ]